Maskinuthyrning Stockholm

Rejäla maskiner som klarar jobbet | 08-211 811

Maskinuthyrning

Maskinuthyrning är en praktisk lösning vid många tillfällen då man bara behöver en maskin under några dagar eller veckor för att utföra ett jobb. Att köpa och sälja utrustning såsom grävmaskiner, generatorer och byggutrustning som bara används någon enstaka gång är ohållbart.

Mycket vettigare är det då att hyra de maskiner som du behöver under den period du kommer att utnyttja dem. Inte bara får du tillgång till de senaste maskinerna på marknaden, du kan också vara säker på, att de är i gott skick, då vi på S-Rental självklart ser till att underhålla våra maskiner väl. Så kommer ditt jobb på anläggningen att flyta på smidigt och om något problem skulle uppstå har vi en stor maskinpark att plocka in ersättningsmaskiner från.

Färre fördröjningar, utrustning som fungerar och smidiga transportlösningar för att få maskinerna på plats när de behövs. Så sköter man sina bygg- och anläggningsprojekt bäst.

Lift

Hos oss hittar du ett brett sortiment av funktionella, säkra och moderna maskiner för uthyrning. Du kan alltid vända dig till oss när du behöver produkter för markarbeten, byggen, trädgårdsarbeten, anläggningsarbeten, vägunderhåll och lantmäteri.

Samarbeten med ledande tillverkare

Vi samarbetar med ledande tillverkare på marknaden vilket bidrar till att du alltid hittar de allra bästa anläggningsmaskinerna på marknaden och vi garanterar hög standard, säkerhet och modernitet. Hyr din maskin hos oss!

Anläggningsmaskiner

Vi erbjuder anläggningsmaskiner för alla typer av markarbeten, vägunderhåll och byggen. Bland våra byggmaskiner hittar ni högkvalitativa maskiner och tillbehör för just ert bygge.

El och energi

Till arbetsplatsen kan man också behöva rätt el och energi. Vi erbjuder produkter såsom kablar, generatorer, värmepannor och avfuktningsutrustning för att understödja resten av arbetet.

Hissar, liftar och arbetsplattformar

Hissar, liftar och arbetsplattformar är praktiska hjälpmedel vid många arbeten såsom renovering, målning och takläggning. Vi har denna typ av utrustning i många olika modeller så att du får en storlek som passar till byggnaden du jobbar med.

Lift

Vi har ett komplett utbud av maskiner