Maskinuthyrning

Maskinuthyrning är en praktisk lösning vid många tillfällen då man bara behöver en maskin under några dagar eller veckor för att utföra ett jobb. Att köpa och sälja utrustning såsom grävmaskiner, generatorer och byggutrustning som bara används någon enstaka gång är ohållbart.

Mycket vettigare är det då att hyra de maskiner som du behöver under den period du kommer att utnyttja dem. Inte bara får du tillgång till de senaste maskinerna på marknaden, du kan också vara säker på, att de är i gott skick, då vi självklart ser till att underhålla våra maskiner väl. Så kommer ditt jobb på anläggningen att flyta på smidigt och om något problem skulle uppstå har vi en stor maskinpark att plocka in ersättningsmaskiner från.

Färre fördröjningar, utrustning som fungerar och smidiga transportlösningar för att få maskinerna på plats när de behövs. Så sköter man sina bygg- och anläggningsprojekt bäst.

Lift

Betala inte för oanvända maskiner

Behöver du maskiner för en kortare tid? Då är det bra att hyra dem, så att de inte står oanvända efter att projektet är klart. Det gör att det finns såväl ekonomiska som miljömässiga fördelar med att hyra maskiner. Här är fem fördelar med att hyra maskiner med oss.

  • Ekonomi. Inga stora investeringar och mindre kostnader för investeringar, underhåll. transport och förvaring med mera. Du har maskinen när du behöver den men kostar den inte under resten av tiden.
  • Produkter. Vi har den specifika maskinen för just ditt projekt och du får tillgång till den modernaste utrustningen som underhålls regelbundet.
  • Service. Tjänsten inkluderar utbildade och erfarna proffs som hjälper dig att hitta rätt maskiner för din situationer och dina uppgifter. Dina maskiner är alltid nyservade och med rätt inställningar.
  • Hållbarhet. Uthyrning minimerar belastningen på miljön och gör att varje maskin kan utnyttjas maximalt under hela sin livstid. Dessutom använder vi drivmedel för att nå minsta möjliga minsta miljöpåverkan.
  • Trygghet. När du hyr dina maskiner slipper du ägna dig åt underhåll service och reparationer. Om problem uppstår med maskinerna så byter vi snabbt ut dem. Bättre ekonomi, ökad maskinkvalitet och säkrare arbetsplats.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av funktionella, säkra och moderna maskiner för uthyrning. Du kan alltid vända dig till oss när du behöver produkter för markarbeten, byggen, trädgårdsarbeten, anläggningsarbeten, vägunderhåll och lantmäteri.

Samarbeten med ledande tillverkare

Vi samarbetar med ledande tillverkare på marknaden vilket bidrar till att du alltid hittar de allra bästa anläggningsmaskinerna på marknaden och vi garanterar hög standard, säkerhet och modernitet. Hyr din maskin hos oss!

Anläggningsmaskiner

Vi erbjuder anläggningsmaskiner för alla typer av markarbeten, vägunderhåll och byggen. Bland våra byggmaskiner hittar ni högkvalitativa maskiner och tillbehör för just ert bygge.

El och energi

Till arbetsplatsen kan man också behöva rätt el och energi. Vi erbjuder produkter såsom kablar, generatorer, värmepannor och avfuktningsutrustning för att understödja resten av arbetet.

Hissar, liftar och arbetsplattformar

Hissar, liftar och arbetsplattformar är praktiska hjälpmedel vid många arbeten såsom renovering, målning och takläggning. Vi har denna typ av utrustning i många olika modeller så att du får en storlek som passar till byggnaden du jobbar med.

Lift

Vi har ett komplett utbud av maskiner