Maskinuthyrning

Info om maskinuthyrning

Maskinuthyrning är en praktisk lösning vid många tillfällen då man bara behöver en maskin under några dagar eller veckor för att utföra ett jobb. Att köpa och sälja utrustning såsom grävmaskiner, generatorer och byggutrustning som bara används någon enstaka gång är ohållbart.

Mycket vettigare är det då att hyra de maskiner som du behöver under den period du kommer att utnyttja dem. Inte bara får du tillgång till de senaste maskinerna på marknaden, du kan också vara säker på, att de är i gott skick, då vi självklart ser till att underhålla våra maskiner väl. Så kommer ditt jobb på anläggningen att flyta på smidigt och om något problem skulle uppstå har vi en stor maskinpark att plocka in ersättningsmaskiner från.

Färre fördröjningar, utrustning som fungerar och smidiga transportlösningar för att få maskinerna på plats när de behövs. Så sköter man sina bygg- och anläggningsprojekt bäst.

maskinuthyrning Stockholmi

Hissar, liftar och arbetsplattformar

Hissar, liftar och arbetsplattformar är praktiska hjälpmedel vid många arbeten såsom renovering, målning och takläggning. Vi har denna typ av utrustning i många olika modeller så att du får en storlek som passar till byggnaden du jobbar med.

Lift

Vi har ett komplett utbud av maskiner