Våra maskiner

Här hittar du ett urval av de maskiner vi har till uthyrning. Hör av dig till oss om du inte hittar det du behöver så ser vi om vi kan komma med en lösning!

Grävmaskin - mästare på markarbeten

Grävmaskiner är kraftfulla verktyg som kan användas till de flesta typer av markprojekt, där de används inom bygg, gruvdrift och vägbyggen. Vi har ett brett utbud av många olika grävmaskiner, som vi mer än gärna guidar dig genom. Storlekarna vi har att erbjuda ligger på mellan 14-100 ton. Alla tänkbara tillbehör finns att hyra.

Maskinuthyrning Stockholm Grävmaskin

Dumper - ett kraftigt val

Dumpers är robusta transportfordon designade för att flytta stora mängder material, däribland grus och jord. Med kraftiga motorer och ett tippbart flak för snabb avlastning, är det idealiskt vid bygg och stora anläggningsprojekt. Här kan du välja mellan 2-45 ton, bandgående dumprar 700 kg - 20 ton och tipptruck 37 - 65 ton.

Maskinuthyrning Stockholm Dumper

Hjullastare - en flexibel hjälte

Hjullastare är mångsidiga fordon med en stor skopa framtill. Perfekt för att manövrera lätt på olika terränger. Används flitigt inom jordbruk, snöborttagning och byggsektorn. Välj fritt bland ett stort utbud. 2-100 ton.

Maskinuthyrning Stockholm Hjullastare

Minigrävare - effektivitet för mindre utrymmen

Minigrävare erbjuder stor flexibilitet på trånga arbetsplatser. Deras ringa storlek och mångsidighet gör dem idealiska för mindre grävprojekt och trädgårdsarbete. De kombinerar kraft med precision och är perfekta för mer detaljerade jobb.

Maskinuthyrning Stockholm Minigrävare

Vält - för utjämning

En vält behöver du för att komprimera eller jämna ut vägbanor eller andra typer av anläggningsarbeten. Materialen som jämnas ut kan vara grus, asfalt, jord och mycket mer. En anpassningsbar maskin helt enkelt! Hyr du en vält från oss på Agder får du hög prestandakvalitet, en dynamisk kraft och hög motoreffekt. Alla storlekar du kan tänkas behöva finns i vår stora maskinpark.

Maskinuthyrning Stockholm Vält

Vi guidar dig till den perfekta maskinen