Om oss

Maskiner med kvalitet och service i fokus

Välkommen till Agdergruppen – en snabb och lösningsorienterad organisation som hyr ut riktigt bra maskiner från marknadens ledande leverantörer. Vi står alltid för service utöver det vanliga och kan alltid köra ut maskinerna direkt till arbetsplatsen. I vår stora maskinpark finns över 5 000 maskiner.

Våra medarbetare älskar alla utmaningar och hos oss möter du alltid personal med erfarenhet både när det handlar om maskiner och utförande. Vi kan alltid ge dig råd och tips om vilka maskiner som passar bäst till just ditt projekt.

Ett komplett sortiment av maskiner

Vi erbjuder ett komplett sortiment av anläggnings- och byggmaskiner att hyra. Vi sätter er säkerhet i första hand och garanterar därför driftsäkra och moderna maskiner som alltid är nyservade. Våra maskiner är godkända enligt svensk standard och genom nära samarbete med de största leverantörerna på marknaden kan vi erbjuda alla sorters maskiner - från anläggningsmaskiner till skylift, byggmaskiner, elcentraler och mycket mer.

Vid större projekt tar vi tillsammans fram en behovsanalys där vi går igenom upplägget för ert arbete.

Vi är ett av Stockholms främsta maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder hittar ni såväl större bygg- och industriföretag som mindre aktörer. Vi är alltid nära dig som kund och vi arbetar ständigt med att förbättra vår kvalitet.

Lyhördhet i fokus

Givetvis är miljön viktig för oss. Därför jobbar vi alltid med de senaste maskinerna som går snålt och miljöanpassat. Vi strävar efter att vara det ledande och mest offensiva företaget inom maskinuthyrning i Stockholm och dess förorter. Vi har hög standard för såväl produkter och tjänster som kundservice. Hos oss ska du kunna känna att du får det du behöver snabbt, enkelt och att vår personal lyssnar på vad du är ute efter

Vi erbjuder ett enormt utbud av anläggnings- och byggmaskiner. Samtliga är driftsäkra, moderna och funktionella och vi både servar och levererar snabbt - allt för att det ska vara bekvämt och enkelt för er. Vidare tillgodoser vi er med trygga, heltäckande försäkringsavtal som bland annat innefattar driftstopp, eventuella stölder, inbrott och vattenskador som kan uppstå vid arbetet.

Vi har alla tänkbara certifikat på maskinerna - allt för maximal säkerhet, effektivitet och trygghet.

maskinuthyrning Stockholm

Vi guidar dig till den perfekta maskinen